Suchen

Hae sivustoltamme

Tilaa ilman verkkopankkitunnuksia

Voit maksaa tilauksesi myös ilman verkkopankkitunnuksia:

  • Ennakkomaksulla pankkiin tai
  • Laskulla yritykselle / yhteisölle / edunvalvontaan

Jos et löydä itsellesi sopivaa maksutapaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja järjestämme sellaisen sinulle.

Ennakkomaksu pankkiin

Valitse verkkokaupan kassalla toimitustapa, täytä toimitusosoite ja jatka tilauksen maksusivulle, valitse maksutapalistan loppupäästä "(*)Ennakkomaksu pankkiin", klikaa "Suorita tilaus loppuun" ja saat tilausvahvistuksen ja maksuohjeet, jotka näyttävät suurinpiirtein tältä:

Saajan tilinumero:
Tampereen Seudun Osuuspankki
IBAN FI92 5731 6520 1821 81
BIC OKOYFIHH

Saaja:
TidyFire oy
Sorrintie 14-16
34260 Terälahti

Viesti:
oiVat.fi - tilauksen ennakkomaksu

Euro:
Katso verkkokaupan kassalla riviltä "Yhteensä"

Varaamme tilaamasi tuotteet sinulle varastostamme tai tilaamme ne tehtaalta sinua varten kun saamme tiedon maksusta. Voit minimoida toimitusajan ottamalla meihin yhteyttä heti kun olet maksanut. Jos maksu ei näy meillä ilman viivettä pankkien välillä, voit lähettää meille kuitin tai kuvan kuitista, josta näkyy maksun arkistointitunnus, ja otamme tilauksesi välittömästi toimitettavaksi.

Lasku yritykselle / yhteisölle / edunvalvontaan

Tilaa yritykselle / yhteisölle paperi- tai verkkolaskulla. Yksityishenkilönä tai toisen puolesta tilatessasi voit valita tämän vaihtoehdon esimerkiksi kun haluat laskun menevän suoraan yleiseen edunvalvontaan (ostolupa tarvitaan).

Kuluttajatilauksille suosittelemme yllä olevaa "Ennakkomaksu pankkiin"-maksutapaa.

Valitse verkkokaupan kassalla toimitustapa, täytä toimitusosoite ja jatka tilauksen maksusivulle, valitse maksutapalistan loppupäästä "(*)Lasku yritykselle / yhteisölle / edunvalvontaan", täytä laskutusosoite, klikaa "Suorita tilaus loppuun" ja saat tilausvahvistuksen. Lähetämme laskun antamillasi laskutustiedoilla.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme niin viimeistellään tilauksesi kätevästi yhteistyössä! Keskustellaan tarpeestasi ja tilauksen toimituksesta tarkemmin. Lähetämme laskun antamallasi laskutusosoitteella.